Prosjekter

Gladiator GT as leverer også konkrete sosiale prosjekter. Vi har lang erfaring med samarbeidsprosjekter der målet er å bedre oppvekstvilkårene for barn og unge.

 

Grønt Punkt har vært samarbeidspartner i hele vår 5-årige historie. Budskapet om kildesortering formidlet på lekende vis. Score på retur, Groruddalsmesterskapet i Skyll, brett og stapp, og Aball1 Miljø. Lek med mening!

 

Fargerik Fotball. Det begynte med «Rommen Runners» og «I mål med språk», to konkrete prosjekter i samarbeid med Rommen skole, Bydel Stovner og Groruddalssatsingen. Fotball og holdningsdannelse for gutter og jenter. Nå tar vi i samarbeid med Vålerenga mot Rasisme gjengen ned til den årlige Fair Play turneringen på Valle. Eksemplarisk oppførsel fra en herlig gjeng!

Aktiv til VM/Skiforeningen. Trodde du at Aball1 bare hører hjemme i gymsalen? 400 førsteklassinger, de fleste helt uten kultur for, og erfaring med å gå på ski, lærte samtlige kunsten å reise seg, snu, gå, løpe, hoppe. Noen ville i utgangspunktet ikke delta, og noen oppnådde fremgang som lærerne ikke trodde var mulig. Skileik med mange og fargerike læringsballer blir ekstra gøy!

UDi. På oppdrag fra UDi har vi sommeren 2011 levert «Helt rocka» aktivitetsdager til asylmottak for enslige mindreårige i de nordligste fylkene. Sammen med artist og kjent rockelegende      Mason Ruffner ble aktivitets- og læringsdagen toppet med en sjelden konsert hvor både beboere og lokalbefolkningen sammen kunne nyte flotte riff av den tidligere Santana- og Bob Dylan gitaristen.