Global distribusjonsavtale for Aball1

PRESSEMELDING, London / Oslo, 1. september 2017

Gladiator Education inngår global salgs- og distribusjonsavtale med Findel Education.

YES

Avtalen med UK-baserte Findel Education innebærer salg av Aball1 produkter i 70 land via kataloger og web.  Markedsføring starter 4. september 2017 mot 25.000 skoler i UK.

Findel regnes som den markedsledende i Europa for læringsprodukter rettet mot skoler – det forventes at  markedsføring vil nå 120.000 skoler globalt i 2018 gjennom aktiv markedsføring av Davis Sport, Davis Sport International, Hope Education og Hope Education International.

Avtalen representerer et internasjonalt gjennombrudd for selskapet.

Gladiator GT står bak konseptet Aball1 som bruker tall- og bokstavballer i en unik kombinasjon.

Fysisk aktivitet, sosial inkludering og tverrfaglig inspirerende læring motiverer barn og unge – produktet er tatt i bruk på over 1000 skoler i Norge og tester viser at vi har truffet en global nerve for motivasjon av barn.   

Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=u289Y46UIK8

Gladiator Education representative, said: “We are all incredibly excited about this new partnership. We believe Aball1 is the best social active learning tool on the market and so it only makes sense to work with the biggest and best distributor in the world.”

Professor Gavin Sandercock, Essex University: said of Aball1 “any product which can improve or maintain numeracy and literacy levels whilst increasing physical activity is of clear value to all”.

Per Ravn Omdal,  NFF, former UEFA Vice President, says about Aball1: “A wonderful tool that brings children and youngsters together in play, removes opposites and builds good relationships between everyone on the pitch.”

Gladiator Education ønsker å takke Ferd Sosiale Entreprenører og Innovasjon Norge for uvurderlig støtte på veien mot internasjonal skalering.

Kontakt: 

Gladiator GT as,  org. nr. 889 732 822,

Tor Sandnes, mobil +47 92013658, mail: tor.sandnes@gladiator.no

Gladiator Education UK,

Kieran Nokes, mobile +44 7500870019, mail: kieran.nokes@aball1.com

Om Gladiator Education (Gladiator GT as):

www.gladiatoreducation.com / www.aball1.com

Gladiator Education is a social entrepreneur located in Oslo and London.  The company was established in 2006, by Tor Sandnes and Glenn Andersen. They saw locally in Oslo that more physical activity, social inclusion, team work and inspirational learning was in great demand, and absolutely necessary. 

Om Findel Education:

http://www.findel-education.co.uk

Welcome to Findel Education Resources, we are the UK’s leading independent educational resources supplier. We are the one-stop-shop for your educational supplies; we provide all of the resources you need, when you want them, at highly competitive prices.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.