Kurs på Stokkehytta / Courses at Stokkehytta (Norsk & English)

4HlogoKurs for 4H Vestfold 6 august på Stokkehytta i Aball1 ble en flott dag.Avveksling fra en normal arbeidsdag for noen, og start etter ferien for andre. Tilbakemeldingene fra kurset gikk på at alle hadde en morsom og lærerik dag. 4H bruker Aball1 både internt, men også for ikke medlemmer. 4H i Aust-Agder har arrangert aktivitet i hele sommer. Nå følger Vestfold etter. Etter flere kurs og aktivitetsdager med 4H føler man seg som en av dem. Flotte folk med ansvar og hjerte for barn og unge.

The Aball1 courses for 4H at Stokke cottage on August 6 was a great day. A fun change from a normal working day for some, the start of the holidays for others. The feedback we received from the course was that everyone had a fun and educational day. 4H uses Aball1 both for internal training and also for non-members. 4H in Aust-Agder have organized Aball1 activities throughout the summer.

After delivering several courses and activity days with 4H one, our Aball1 coaches have been made to feel like one of the 4H family. Great people who genuinely care about improving the lives of children and young people.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.